Glasögon och linser i Vårgårda

Det kan hända att man behöver glasögon fast man inte själv vet om det. Kanske upptäcker man det först när man provar vännens glasögon, när man inte ser var det står på presentationen, eller när man inte kan läsa morgontidningen som man brukar. Hur upptäckte du att du ser sämre?

Glasögon är det roligaste med jobbet som optiker!Att hitta bågar som framhäver kundens personlighet. Min erfarenhet är att de nöjdaste kunderna är de som inte frågar släkt och vänner om råd, utan istället vågar ta egna beslut i samråd medmig som yrkesman med många årserfarenhet i optikbranschen och ännu fler i modebranschen. Tillsammans kan vi hitta en båge som är snygg, passar dig och fungerar bra rent funktionsmässigt efter dina behov. Bågarna i mitt sortiment är utvalda med omsorg och ofta endast i ett exemplar. Allt för att du inte ska behöva möta någon med likadana bågar, hemska tanke!

Bågarna är ofta handgjorda i Italien och Frankrike av yrkesstolta och skickliga hantverkare. Det är en helt annan känsla att bära en riktig båge istället för något massproducerat från Kina.

Kontaktlinser  Det är dina ögon och dina behov som avgör vilken typ av lins du får. Jag jobbar med samtliga leverantörer på den svenska marknaden. Utnyttja gärna möjligheten att helt gratis få prova på linser vid köp av kompletta glasögon. Idag finns det linser för nästan alla typer av synfel.

Kostar det nå't? Ja, som skåning i Västergötland så får man vänja sig. Det finns hela spektrat, allt från lågprisprogressiva för 2.995kr inkl. standardbåge och uppåt.


Varför varierar priserna så mycket? När det gäller glasen är svaret enkelt, du får vad du betalar för. Nu inte sagt att de billiga är dåliga men det är stora skillnader i kvalitet. Hur du använder dina glasögon har stor betydelse för vilket glas man väljer och även vilken typ av synfel du har. 


Och hur kräsen är du? Vad gäller bågarna så finns det flera faktorer som avgör priset:Kvalitet, material, handgjorda kontra massproducerade. Mode och trendiga varumärken kostar också mer.


Du är unik, varför ska inte dina glasögon vara unika?

Kontakt & Öppettider