Din Ögontjänare

Din Ögontjänare är ett litet privatägt företag som inte tillhör någon stor organisation eller butikskedja. 


Butikskonceptet är helt eget och därför unikt. Jag bestämmer själv hur sortimentet ska se ut men tar gärna emot förslag och önskemål från er kunder och gör allt jag kan för att tillgodose dessa. Alla produkter är noggrant utvalda och sortimentet av bågar är unikt då jag ofta bara har en av varje båge.Hit kommer du som har tröttnat på storskaliga stereotypa butikskoncept och istället värdesätter det där lilla extra när det gäller sortiment, service och kvalitet.


Här är du i fokus. Välkommen!

När jag började i den här branschen i Göteborg för ca. 30 år sedan föddes snart tanken om att ha en egen butik. Men vad skulle den heta? Jag började spåna och fastnade ganska snart för Din Ögontjänare. Men vid en kontroll på Bolagsverket så grusades de planerna då namnet var upptaget av ett gäng västgötaoptiker. Åren gick och livet ska ju stämma överens med familj, bostad och möjliga butiker att ta över.


Sommaren 2011 var allt i fas. En butik var till salu i Vårgårda, barnen var stora nog och vi bor bara två mil därifrån. Att det var en Din Ögontjänare-butik får ses som en sinkadus av ödet.


Hösten 2013 fick jag tips av några leverantörer att Eive i Alingsås ville sälja och rätta in sig i livet som pensionär. Min idé är att driva båda butikerna parallellt men med begränsade öppettider. Lite mer komprimerat på varje ställe men med högsta servicenivån. Jag såg genast potentialen att driva båda butikerna parallellt. Och om sanningen ska fram så är utbudet av optiker i Alingsås stort men ifråga om kvalitet och mångfald så finns det brister. 


Min butiksyta är inte stor och flådig men utbudet av bågar är betydligt mer varierat och unikt än många andras. 


Du är unik, varför ska inte dina glasögon vara unika?

Kontakt & öppettider